O nama

Pružamo vođenje i podršku uslugama logistike i kamionskog transporta, stvarajući trajni dugoročni rast i zadovoljstvo kupaca.
1

Dostupnost

Za sve informacije i detalje rado smo vam na raspolaganju na naše kontakt telefone i mail.

2

Internacionalnost

Pokrivamo područje Austrije, Njemačke, Nizozemske,Belgije, Francuske, Švicarske

3

Brzina

Robu isporučujemo u što kraćem roku, bez većih rizika od kvarova i neželjenih čekanja na isporuku.

Tradicija više od 40 godina

IM Transport d.o.o. je obiteljska prijevoznička firma koja ima tradiciju više od 40 godina. Ponosimo se izuzetnom korisničkom uslugom, dosjeom sigurne vožnje, uljudnim osobljem i najboljom opremom u industriji. Naši visoko obučeni koordinatori transporta i logistike su stručnjaci u svom području te omogućuju da Vaš biznis funkcionira na najefikasniji i najefektivniji način.

Isplativa rješenja

Desetljeća iskustva u kombinaciji s našim širokim globalnim mrežama brodara i distribucije tereta čine nas vrijednim logističkim partnerom. Firme koje traže prikladno i isplativo rješenje za upravljanje lancem nabavke često postižu visoke rezultate putem logističkog partnera treće strane.

Dugoročne odnose gradimo pružanjem učinkovitih rješenja za potrebe klijenata. Mi smo ovlašteni DAF Partneri u Bosni I Hercegovini.

Potrebno Vam je više informacija ili želite poslati upit za prijevoz?

Suvremena tehnologija

Na raspolaganju imamo najnovije uređaje za komunikaciju i sve naše jedinice su opremljene vrhunskim GPS uređajima kako bi naši klijenti u svakom momentu točno znali gdje se nalazi njihov teret.

Profesionalni vozači

Izuzetno vješt i posvećen tim profesionalnih vozača na cesti. Sa dugogodišnjim iskustvom poslovanja naši vozači su najcijenjenija vrijednost i razlog rasta i uspjeha naše firme.

Vozni park

Naš vozni park se sastoji od najsuvremenijih kamiona koji zadovoljavaju EURO6 norme i čuvaju sigurnost vaše robe tijekom najdužih dionica. Mi smo ovlašteni DAF Partneri u Bosni I Hercegovini.

Certifikati

Sva vozila su licencirana i imaju dozvole za obavljanje međunarodnog cestovnog transporta, također vozila i vozači imaju ADR certifikate te su stručni za obavljanje prijevoza opasnih i zapaljivih materija.

Drugi o nama

Pročitajte neka od iskustava naših klijenata

DAF prodaja i servis

Ovlašteni smo za prodaju i distribuciju svih DAF dijelova za teretna vozila.