Uvjeti korištenja

Za bolje korisničko iskustvo naša stranica koristi kolačiće

Pohrana osobnih podataka

Ova web stranica prikuplja vaše podatke vezane za upit, odnosno zahtjev za ponudu transporta kojeg želite. Podaci koje nam dostavite elektroničkim putem na ovoj web stranici, poput imena, prezimena, naziva kompanije, kontakt telefona, adrese e-pošte, bit će nam dostavljeni zajedno s vremenom i IP adresom. Podaci se koriste samo u navedenu svrhu, čuvaju se na sigurnom i ne otkrivaju se trećim stranama.

Te se informacije koriste za slanje e-pošte putem koje Vaš upit zaprimamo na našu mail adresu, kako bi ga mogli procesuirati, te u najkraćem vremenu odgovoriti. Također, mail adresu koristit ćemo u marketinške svrhe (putem MailChimp platforme) kako bi Vas obavjestili o nekim našim uslugama, promocijama, aktuelnostima unutar poduzeća.

Rocket Science Group LLC (MailChimp) održava mrežne platforme koje omogućuju našim korisnicima da ostanu u kontaktu sa svojim pretplatnicima, prvenstveno putem e-pošte. Omogućuju korisnicima prijenos adresa e-pošte u bazu podataka MailChimp. Te se informacije koriste za slanje e-pošte i omogućavaju upotrebu određenih drugih značajki MailChimp za ove korisnike. U skladu s objavljenim pravilima o privatnosti, MailChimp dijeli neke podatke s trećim stranama radi pružanja i podrške usluga koje MailChimp pruža korisnicima. MailChimp također dijeli neke informacije s nezavisnim oglašivačima kako bi bolje razumjeli potrebe i interese korisnika kako bi se tim korisnicima i drugim korisnicima mogao pružiti relevantniji sadržaj i ciljano oglašavanje.

Kako ćemo koristiti vaše podatke?

Vaše osobne podatke koristimo samo za komunikaciju s Vama ili posjetiteljima koji izričito zatraže kontakt i za rukovanje uslugama i proizvodima ponuđenim na ovoj web stranici. Nećemo otkriti vaše osobne podatke bez pristanka, ali ne možemo isključiti da će se ti podaci vidjeti u slučaju nezakonitog ponašanja. Prikupljamo informacije o Vama da bismo Vas mogli kontaktirati i odgovoriti na Vaš zahtjev. Vaše potrebne osobne podatke prikupljamo i koristimo u svrhu uspostavljanja našeg poslovnog odnosa, kao i za vrijeme važenja našeg ugovornog odnosa. Tijekom trajanja ugovornog odnosa slati ćemo Vam obavijesti o uslugama za koje smatramo da bi Vam mogli biti od interesa.

Brisanje vaših podataka

U bilo kojem trenutku unutar primljene e-pošte možete povući svoj pristanak za primanje našeg biltena klikom na vezu na dnu. Ako ste otkazali pretplatu klikom na vezu za odjavu, vaši će se podaci izbrisati na MailChimp-u.

Kolačići (cookies)

Naša web stranica https://imtransport.ba (u daljnjem tekstu: “web stranica”) koristi kolačiće i druge srodne tehnologije (zbog praktičnosti sve tehnologije nazivaju se “kolačići”). Kolačiće postavljaju i treće strane koje smo angažirali. U daljem tekstu obavještavamo vas o upotrebi kolačića na našoj web stranici.

Šta su kolačići?

Kolačić je mala jednostavna datoteka koja se šalje zajedno sa stranicama ove web stranice i sprema vaš preglednik na tvrdi disk vašeg računala ili drugog uređaja. Podaci pohranjeni na njima mogu se vratiti na naše poslužitelje ili na poslužitelje relevantnih trećih strana tijekom naknadnog posjeta.

Pristanak?

Kad prvi put posjetite našu web stranicu, prikazat ćemo vam skočni prozor s objašnjenjem o kolačićima. Čim kliknete “Spremi postavke”, pristajete na to da koristimo kategorije kolačića i dodataka koje ste odabrali u skočnom prozoru, kako je opisano u ovim Pravilima o kolačićima. Korištenje kolačića možete onemogućiti putem svog preglednika, ali imajte na umu da naša web stranica možda više neće ispravno raditi.

Vrste kolačića

4.1 Tehnički ili funkcionalni kolačići

Neki kolačići osiguravaju da određeni dijelovi web stranice rade ispravno i da vaše korisničke postavke ostanu poznate. Postavljanjem funkcionalnih kolačića olakšavamo vam posjet našoj web stranici. Na taj način ne morate više puta unositi iste podatke prilikom posjeta našoj web stranici i, na primjer, predmeti ostaju u vašoj košarici dok ne platite. Ove kolačiće možemo smjestiti bez vašeg pristanka.

4.2. Analitički kolačići

Analitičke kolačiće koristimo za optimiziranje iskustva web stranice za naše korisnike. Ovim analitičkim kolačićima dobivamo uvid u upotrebu naše web stranice. Molimo vaše dopuštenje za postavljanje analitičkih kolačića.

Omogućavanje / onemogućavanje i brisanje kolačića

Svoj internetski preglednik možete koristiti za automatsko ili ručno brisanje kolačića. Također možete odrediti da se određeni kolačići ne smiju postavljati. Druga je mogućnost promijeniti postavke internetskog preglednika tako da primate poruku svaki put kad se stavi kolačić. Dodatne informacije o ovim opcijama potražite u uputama u odjeljku za pomoć vašeg preglednika. Napominjemo da naša web stranica možda neće raditi ispravno ako su svi kolačići onemogućeni. Ako u svom pregledniku izbrišete kolačiće, oni će se ponovno smjestiti nakon vašeg pristanka kada ponovno posjetite naše web stranice.

Pojedinosti za kontakt

Za pitanja i / ili komentare u vezi s našim Pravilima o kolačićima i ovom izjavom, kontaktirajte nas koristeći sljedeće kontakt podatke:
IM Transport d.o.o.
Adresa: Čusto Brdo bb 72230 Žepče, BiH
Kontakt telefon: +387 32 609 131; +387 32 609 130; +387 32 609 132
E-mail:  im_transportdoo@bih.net.ba

 

Brzo vam je potrebna neobvezujuća ponuda? Na pravom ste mjestu.

Pošaljite upit